TERÍTÉKEN A MAGYAR KONYHA
2006.09.16. 11:39
2006. szeptember 15 - 24.
Stefánia Kulturális Központ, 1143 Budapest, Stefánia út 34-36.
A Stefánián szervezett, "Terítéken a magyar konyha" rendezvény célja nem más, mint ezen hangulatok ebédnyi, vacsorányi időtartamú felelevenítése nívós környezetben. A magyar konyha nagy pillanatainak, jellegzetes és klasszikus ételeinek felidézése, ahol prousti közhellyel élve, az ízek magát a történelmet is megidézik, legyen szó a reformkorról, a Kiegyezésről, a századelő kiskocsmáiról, a harctéri kantinról vagy Krúdy Gyuláról. Nyitónapunkon egy hagyományos gulyáspartival kedveskedünk vendégeinknek, melyet szabad téren, gulyáságyúban készítünk el, kísérőnek a Corvinium pincészet válogatott borait és a Rézkatlan Kft. díjnyertes pálinkáit kínáljuk.
|