[Friss hozzászólások] [140-121] [120-101] [100-81] [80-61] [60-41] [40-21] [20-1]
Kedves Mariann L. (Les..)
Talán segit ez a zárojelben.
Puszi I. L. |
kedves I.L.,,,ki vagy esminek koszonhetem az erdeklodest??? |
Szia Mariann L.
Mivel töltöd a napjaidat? Szeretnek több kepet latni a csaladodrol de rolad lenne a legfontosabb.
Puszi. I.L
|
A legújabb tinioldal! Ismét új cikkekkel várlak titeket! Mai ajánlatom:
♥ A hét sztárja Hilary Duff, Hét sztárja mp3 ♥ Tippek fogyókúrázóknak, illetve receptek fogyókúrázóknak ♥ Lesd el a sztárok szépségtrükkjeit! ♥ Tippek fogyókúrázóknak, illetve receptek fogyókúrázóknak ♥ Olvasd el a naplót! Íme már a második fejezet is félig készen van! ♥ Beindult a tanácsadás, kérj nyugodtan tanácsot! ♥ Beszélgess a többi látogatóval a Fórumon keresztül! Nem feltétlen kell regisztrálnod!
Minden nap más-más cikkekkel várlak titeket! Legyen az szépségápolás, smink, ruha, szerelem, sztárok, lelki ügyek,szakítás stb..! :)
http://www.teen-girls.gportal.hu Nóry |
Hello!
Nándor vagyok (17)
basszus gitáros fiu zenélőket keresek beat stílusban
erre:daveka@citromail.hu
ra kössz |
|
(kb 20-25 db)
2 kg kiszt 2 csomag szaritott eleszto (1 csomag az 7 gramm) 2dl viz 2 dl etolaj 2 evokanal so keves cukor
A lisztet megsozzuk es lassan hozzadjuk a 2 dl langyos vizben, keves cukorral felfuttatott elesztot, az etolajat is es elkezdjuk dagasztani. Kozben adunk hozza mindig annyi langos vizet amennyit a kelt teszta megkivan. Ne legyen nagyon lagy a teszta, de kemeny sem. Addig dagasztjuk amig a teszta holyagos nem lesz es elvalik az edeny falatol amiben dagasztjuk. Meleg helyen, letakarva kelesztjuk kb 1 orat. Mikor korulbelul duplajara kelt a teszta, 20 vagy 25 kis cipot keszitunk az alapanyagbol, es sodrofaval kinyujtjuk oket kb 1-1.5 cm vastag kor alakura. Vigyazni kell arra, hogy amikor nyujtjuk, ne forditsuk at a masik felere, csak az enyik felen. Ez a fele maradjon felul is ha a sutobe rakjuk. A sutot a legmelegebb fokozatra allitjuk, es beteszunk egy sutolemezt kozepre,(aluminium tepsi is jo) Fontos hogy a tesztat a forro sutolapon kell sutni. Mikor berakjuk a kerekre kinyujtott tesztat, egy ido utan felfujodik (kb 5 perc)..mikor megszinesedett az alja kicsit, akkor felrakjuk a sutobe a felso racsra, hogy szinesedjen a teteje is (kb 2 perc). Ha megsult, tiszta asztalteritore tesszuk, es be kell takarni egy masik konyharuhaval vagy teritovel, amig ki nem hul. Kihules utan a melyhutoben szoktam tarolni, mert ugy friss marad.
|
[Friss hozzászólások] [140-121] [120-101] [100-81] [80-61] [60-41] [40-21] [20-1]
|